11.9.2010 FK Rumburk - FC Přestanov 1:0 (0:0)

13.09.2010 09:59

FK Rumburk - FC Přestanov 1:0 (0:0)

V sobotu 11.9. jsme odehráli další domácí mistrovské utkání.Naším soupeřem byl celek z Přestanova,který podává střídavé výkony.My jsme chtěli napravit pošramocenou reputaci z předešlého zápasu a 100% bodovat.

Už od první minuty bylo na hřišti znát,že nás čeká dobývání hostující branky.Soupeř bránil pozorně a vyrážel k rychlým brejkům,které naše obrana celkem s přehledem likvidovala.Přesto jsme si vytvářeli brankové příležitosti,které jsme ale nedokázali proměnit.Do šancí se postupně dostali Škyta,Chlada,Pokorný.Nejvetší šanci měl ale David Šťastný,když celá akce na čtyři doteky po golu doslova volala.Přesto se šlo do šaten za bezbrankového stavu.
Do druhého poločasu trenér udělal jednu změnu a to když Kuba Chlada musel ze hřiště protože ho zužovali střevní potíže a křeče do břicha a nahradil ho Michal Vyskočil.Obraz hry byl pořád stejný, soupeře jsme mačkali čím dal více,dostávali jsme se do dalších brankových příležitostí,ale né a né se prosadit.Hosté hru kouskovali,polehávali,zastavovali nás dost nečistě a fyzicky úplně odpadli.Šance,které jsme neproměnili byli někdy více jak 100%.Své šance zahodili Vyskočil,Pácha a Honza Škyta,který dřel,ale chyběl mu ten potřebný klid v zakončení.Když už to vypadalo,že zápas skončí bezbrankovou remízou,tak svůj přehled ve vápně prokázal Patrik Michalína a svoji střelu v nastavení uklidil nekompromisně k tyči a tím zápas rozhodl.

sestava: Hadar - Pokorný,Adamec,Mlejnek,Just - Pácha,Novák,Šťastný,Michalína - Chlada,Škyta

střídali: Vyskočil za Chladu,Schmidt za Páchu a Posnar za Adamce

branka:Michalína

trenér Fr.Dužár
Věděl jsem,že nás čeká těžký zápas,ale že se budeme až takhle trápit v koncovce, to jsem nečekal.Je sice pravda,že do plných se hraje vždy špatně,ale přesto jsme si měli se šancemi,které jsme si vytvořili vypořádat podstaně lépe.Nakonec se nám podařilo přeci jen branku vstřelit a zaslouženě zvítězit. A že byla v nastavení? Fotbal se hraje až do té doby než zápas ukončí rozhodčí a nám se nakonec také vratilo to, co jsme třeba ztratili v prvním kole s Roudnicí nad Labem.Určitě jsme si vítězství zasloužili a já jsem jen rád,že kluci jako je Tomáš Just a Tomáš Hadar poznali po delší době jak chutná vítězství v mistrovském zápase.