18.9.2010 TJ Mojžíř - FK Rumburk 4:4 (2:2)

21.09.2010 08:55

TJ Mojžíř - FK Rumburk 4:4 (2:2)

Další mistrovské utkání jsme odehráli na hřišti mužstva Mojžíře,který má velmi dobré výsledky a doma na malém hřišti se jim berou body velmi těžko,přesto jsme tam jeli s cílem bodovat.

Utkání začalo vyrovnaně a hra se odehrávala mezi oběma šestnáckami.Kolem 20. minuty začali být domácí více aktivnější a po standartních situacích si začali vytvářet i nějaké ty šance,které jsme celkem dobře odvraceli.Přesto šli domácí do vedení,kdy po faulu ve vápně proměnili pokutový kop.Další branku přidali během pěti minut a s námi to nevypadalo moc dobře. Naštěstí jsme nesložili zbraně,vysunuli jsme trochu presink a domácí začali v obranných řadách chybovat,čehož nejprve využil Jenda Škyta a hned po něm Jakub Chlada,kteří proměnili své šance a do šaten se šlo za nerozhodného stavu.
Do druhého poločasu jsme vstoupili hodně aktivně, napadali jsme domácí již při rozehrávce a donutili jsme je k chybám.Po rychlém rozehrání standartky Davidem Šťastným unikl Patrik Michalína a nechytalelnou střelou do šibenice jsme šli do vedení,další branku přidal Jenda Škyta, který proměnil svůj únik z půlky hřiště a vedli jsme již 4:2.Bohužel domácí potrestali naší chybu při odvrácené standartní situaci a snížili v 70. minutě na rozdíl jedné branky.Když už to vypadalo,že si odvezeme všechny tři body,tak domácí nakonec vyrovnali v 95. minutě a zápas tím skončil.

Sestava: Hadar - Pácha,Adamec,Mlejnek,Just - Šolc,Novák,Šťastný,Michalína - Škyta,Chlada

střídali: Vyskočil za Šolce,Schmidt za Chladu a Rigo za Škytu.

branky: Škyta 2,Chlada,Michalína

trenér Fr.Dužár
Jak jsem řekl hned po zápase,před utkáním bych bod bral,ale po zápase si myslím,že jsme měli získat všechny tři.Na jednu stranu jsem rád,že jsme otočili pro nás né dobře se vyvíjející zápas a dokázali otočit nepříznivé skóre v náš prospěch,ale na druhou stranu mě mrzí,že jsme si nechali dát branku opět v nastavení.Vůbec nás neomlouvá,že nám rozhodčí na lajně otáčel rohy,auty, a tím dostával domácí do tlaku.Kdyby jsme hráli pořád aktivně,tak se nám to podařilo.Dostali jsme blbého góla na 3:4 , a to proto, že za stavu 4:2 zalezeme na naší půlku a začneme se bát o výsledek. Možná to chtělo více odvahy,ale nakonec i ten bod je pro nás plusový do tabulky pravdy.