25.9.2010 FK Jílové - FK Rumburk 3:3 (2:1)

28.09.2010 17:13

FK Jílové - FK Rumburk 3:3 (2:1)

Další mistrovské utkání jsme odehráli na hřišti Jilového,kde jsme chtěli navázat na bodový zisk z předešlého utkání v Mojžíři a tím si připsat nějaký ten plusový bod.

Utkání samotné začalo za vydatného deště a hřiště bylo dost podmáčené,přesto se hrál celkem solidní fotbal se spostou brankových příležitosti.Ten kdo držel otěže zápasu ve svých ,,rukách" jsme byli my a na domácí branku se valil jeden útok za druhým.Zaslouženého vedení jsme se dočkali po dobře rozehraném rohovém kopu,kdy se trefil hlavou L.Pokorný.Další gólové šance jsme si vytvářeli jak na běžícím pásu,ale nedokázali jsme proměnit ani jedinou.Zákonitý trest pro nás přišel v rozmezí 38. - 45. minuty,kdy nejdříve domácí srovnali na 1:1 a po nedorozumění naší obrany se ujali vedení.Tím také první poločas skončil.
Do druhého poločasu nastoupili obě mužstva se z cela odlišnými úkoly.My jsme chtěli co nejdříve vyrovnat a domácí chtěli přidat další branku a pojistit si tak vedení.Bohužel se to dříve povedlo domácím,kteří zvýšili svůj náskok hned ve 48. minutě zápasu.Od 50. minuty,ale bylo na hřišti už jen jedno mužstvo.Domácí se dostali pod tlak a bylo jen otázkou času, jak dlouho dokáží vzdorovat našemu náporu.O zasloužené snížení se nejdříve postaral Jakub Chlada a vyrovnávací branku vstřelil s chutí hrající Patrik Michalína,který mohl ještě v 90. minutě strhnout vítězství na naší stranu.Bohužel se tak nestalo a zápas skončil remízou.

Sestava - Hadar - Pácha,Adamec,Pokorný,Just - Šolc,Novák,Šťastný,Michalína - Chlada,Škyta

Střídali: Vyskočil za Šolce,Pilko za Šťastného a Posnar za Justa

Branky: Pokorný,Chlada,Michalína

trenér Fr.Dužár
Dnešek nám ukázal, jako dokáže být fotbal někdy krutej,kdyby jsme po 30 minutách vedli 4:0,tak by se nikdo z přítomných určitě nedivil a kdyby poločas skončil 6:1,tak také né,ale to co jsme dokázali zahodit, to se jen tak nevidí.Domácí vystřelil za první poločas 2x na naší branku a dali dva góly.Na kdyby a na šance se prostě nehraje.Do druhého poločasu jsme nastoupili s cílem co nejdříve vyrovnat,ale domácí nám přidali třetí branku.Od 50. minuty jsme ale hráli jak o život a naprosto zaslouženě jsme dokázali vyrovnat.Povedlo se nasazení L.Pokorného a i střídající hráči hru podstatně oživili.Za druhý poločas musím své hráče pochválit,protože se nesmířili s tím,že bychom měli odjet bez bodu a nechali na hřišti vše a dali do závěru to potřebné srdíčko.Když shrneme celý zápas,tak si myslím,že jsme domácím ten bod darovali sami.Přesto je to pro nás bod plusový a ten se počítá!