28.8. FK Rumburk - Sokol Milešov 3:0 (2:0)

30.08.2010 09:31

Výsledek lepší jak předvedená hra.

FK Rumburk - Sokol Milešov 3:0 (2:0)

V netradičním čase jsme v sobotu ve 14 hodin na svém hřišti přivítali celek Milešova,který stejně jako my své první utkání prohrál.Hosté se před zápasem netajili tím,že si k nám přijeli pro body a nejlépe hned tři.

Utkání samotné začalo celkem opatrně a hosté drželi míč převážně na svých kopačkách,my jsme se snažili dobře bránit a po získání míče se snažit podnikat rychlé protiútoky.Náš přechod do útoku byl ale hodně kostrbatý a naráželi jsme na nepřesnost našich přihrávek,přesto se nám jedna akce povedla na výbornou,kdy si míč vyměnili Mlejnek,Škyta,Chlada a znovu Mlejnek,který nedal brankáři žádnou šanci a šli jsme do vedení.Další šanci měl ještě Honza Škyta,který,ale přestřelil prázdnou branku.Když už to vypadalo,že se do šaten půjde za našeho hubeného brankového vedení zahrávali jsme ještě rohový kop a David Adamec se nemýlil a zvýšil na 2:0.

Druhý poločas začali hosté velkým náporem,zamkli nás v okolí naší šestnácky a pokoušeli se vstřelit kontaktní branku.My jsme věděli,že když se jim to nepovede do 60. - 70. minuty,tak hru budou muset více otevřít a budou hrát v obraně na větší riziko,proto jsme na hřiště poslali čerstvé síly do útoku a Radek Pácha stanovil konečný stav na 3:0. Hosté se sice pokoušeli ještě něco s výsledkem udělat,ale utkání se již v klidu dohrálo.

Sestava : Dvořák - Pilko,Adamec,Posnar,Michalína - Vyskočil,Mlejnek,Novák,Šťastný - Škyta,Chlada
Střídali: Pácha za Chladu,Šolc za Škytu a Schmidt za Šťastnýho
Branky: Mlejnek,Adamec,Pácha
Připraveni:Čížek,Hadar
Omluveni: Pokorný,Záruba,Šott - práce

Trenér Fr.Dužár
V hodnocení budu dnes stručný.Věděli jsme,že Milešov je velice silný celek směrem dopředu,ale vzadu má obránce již pomalejší,k tomu jsme přizpůsobili i naší taktiku a snažili jsme se hrát na rychlé protiútoky.Naše hra ale směrem dopředu postrádala přesnost, nápaditost a moment překvapení.Bohužel se moc nedařilo i našim oběma útočníkům (což se někdy prostě stane),míč je neposlouchal,tak jak by chtěli a zpracování tím bylo někdy až příliš zdlouhavé.Naštěstí je dnes zastoupili jiní,ale o tom je fotbal, na hřišti nás je vždy jedenáct.Jelikož jedeme na horkou půdu do Šluknova,který neztratil ještě ani bod a před sezonou vyhlásil boj o postup,tak je v tomto zápase favoritem.My musíme tedy v týdnu ještě zapracovat na celkové sehranosti obrany,zálohy a útoku a hlavně na disciplíně některých hráčů!!!! Někdy je jejich chování na hřišti až zarážející....