FK ČSAD Libouchec - FK Rumburk 1:0 (0:0)

06.06.2011 12:11

Ve 24.kole I.A třídy jsme zajížděli na hřiště Libouchce,kde se nám příliš nedaří. K jisté záchraně potřebujeme 3 body aby jsme se nemuseli koukat na ostatní celky,proto jsme si je chtěli vybojovat tady.I když zůstalo jen u pokusu,tak minimálně bod jsme si měli odvézt,ale fotbal se hraje na góly a ten my jsme bohužel nedali a odjeli jsme s prázdnou.

 

V prvním poločase jsme byli jasně lepším celkem a soupeře jsme k ničemu nepustili.Svojí aktivitou jsme ho nutili k chybám a vytvářeli jsme si tím i brankové příležitosti,které jsme ale nedokázali proměnit.Řešení bylo někdy ukvapené a nebo špatně provedené. O naší aktivitě a šancích svědčí i dvě břevna,která jsme nastřelili Havlem a Šottem,další šance Vyskočila a Chlady,jelikož tam žádná střela nepadla,tak se odcházelo do kabin za stavu 0:0.

Druhý poločas jsme chtěli hrát tak jak jsme skončili,jenže ve 48 minutě jsme udělali chybu,kterou soupeř dokázal hned potrestat.To zabrzdilo naší aktivitu,ale od 60 minuty jsme do domacích opět doslova bušili.Libouchec odpadl hlavně fyzicky,jeho hráči dostávali křeče a tak se bránili jak jen mohli.Přesto jsme opět nastřelili tyč domácí svatyně a další šance jsme řešili zbrkle,to už nás svazovala nervozita,přesto jsme ještě mohli v 90 minutě vyrovnat,kdy chtěl P.Pilko propálit vše co mu stálo v cestě,což se mu i podařilo,ale míč proletěl těsně vedle odkryté branky.

 

Celkově lze říci,že jsme zde odehráli slušné utkání,ale fotbal se hraje na góly a ty my nedáváme.O našem nasazení svědčí i hospitalizace P.Pilka,který musel být večer po zápase na kapačkách pro naprosté vyčerpání.Jelikož výsledky ostatních sobotních  zápasů dopadli,tak jak jsme věděli už ve středu.Musíme v sobotu 11.6. doma od 14 hod porazit Soběchleby,tím bych chtěl pozvat na stadion všechny naše fanoušky aby nás přišli podpořit v ,,bitvě jara´´,chceme opravdové fandy a né jen kritiky,potřebujeme lidi,kteří nás podpoří i když se nám něco nepovede jedině tak můžeme zápas zvládnout. Děkujeme!

Sestava: Hadar - Pácha,Adamec,Šikýř,Just - Pilko,Novák,Havel,Vyskočil - Chlada,Šott

střídali: Michalína,Jirka Pokorný,Dracul

tr.František Dužár,vedoucí mužstva ing.Jiří Votoček