FK Rumburk - Baník Modlany 2:4 (0:1)

16.05.2011 08:37

V sobotu 14.5. jsme na domácí půdě přivítali suverenní celek naší I. A třídy Baník Modlany. Naše snaha byla hosty potrápit a svým výkonem je obrat o nějaké body.Bohužel nepovedlo se ani jedno,jak snaha,tak výkon na soupeře vůbec nestačil.

 

Hned ve 4. minutě naše snaha vzala za své když jsme chtěli zahrávat ofsajd systém na kterém nás nachytal hostující Janota,který přesným lobem za naší obranu poslal do šance svého založníka a ten se nemýlil 0:1. Celý zbytek prvního poločasu jsme hráli doslava katastrofálně,jak kdyby jsme byli smířený s tím,že na soupeře nemáme. Chyběla nám chuť s výsledkem něco udělat a nemít v brance T.Hadara,tak jsme prohrávali určitě větším rozdílem,protože hrubé chyby naší obrany mohli hostující hráči vždy potrestat.

Druhý poločas jsme začli trochu více běhat a chtěli jsme s hrou a hlavně s výsledkem něco udělat,jenže po dalším nesmyslném ofsajd systému jsme dostali další branku. Potom jsme se dočkali i my když J.Chlada snížil na 1:2,jenže vzápětí si náš golman vybral slabší chvilku a inkasovali jsme  branku přímo z rohu 1:3. Na 2:3 z našeho pohledu snížil P.Havel,který přesnou střelou z hranice vápna nedal brankáři žadnou šanci. Hra se začla přelévat z jedné strany na druhou a výsledkem byl gól opět v naší sítí,který znamenal konečný výsledek 2:4.

Sestava: Hadar- Pokorný(Adamec),Mlejnek,Šikýř,Just - Ryšan (Šott),Novák,Havel,Michalína(Záruba) - Chlada,Vyskočil

Branky: Záruba,Havel

Celkově lze k zápasu říct jen,že náš výkon byl hodně ustrašený a hlavně z velkými chybami v obraně.Přísnější měřítko snese snad jen Chlada,Záruba,Havel a střídající R.Šott,který hru hodně oživil. Zápas nám ukazál,že na špičku naší I.A třídy prostě ještě asi nemáme a kdyby utkání skončilo 4:6 z našeho pohledu nikdo z přítomných by se jistě nedivil.Je před námi hodně,ale hodně práce.........

 Tr. Fr.Dužár,vedoucí mužstva ing.J.votoček