FK RUMBURK-České Kopisty

02.05.2010 16:43

FK Rumburk - Sokol České Kopisty - 1:1 (1:0)

V dalším domácím zápase jsme na svém hřišti přivítali soupeře,který má o jeden bod méně než my a proto nám povinost velela tento duel vyhrát a získat povinné tři body.Bohužel po dobrém prvním poločase přišel výpadek a hosté dokázali vyrovnat a odvezli si od nás cenný bod.Pro nás je to velká ztráta a hodně jsme si zkomplikovali svoji situaci v postavení tabulce.

Sestava:  Dvořák - Pácha,Posnar,Adamec,Pokorný - Vyskočil,Mlejnek,Novák,Bandas - Chlada,Škyta

Střídali : Michalína za Vyskočila,Šott za Chladu,Kruml za Posnara

Branku: Bandas

Omluveni: Pilko,Záruba

Hodnocení trenéra Fr.Dužára
Jsem z výsledku a předvedenou hrou některých hráčů hodně zklamán. Do zápasu jsme vstoupili poměrně dobře a v 15. minutě jsme se dostali do vedení Bandasem. Po té jsme si vytvořili i další brankové příležitosti,ale nedokázali jsme už žádnou proměnit.
Vstup do druhého poločasu byl přímo katastrofický,hráči soupeře doslova podcenili a výsledkem bylo jeho vyrovnání v 60. minutě po standartní situaci.Tento výpadek si nedokážu vůbec vysvětlit. Nechápu některé hráče,jak můžou vůbec takhle soupeře podcenit i když jsem je na to upozorňoval.Nechali jsme si dát branku a potom začneme opět hrát. Šance,které jsme si po té vytvořili byly více jak 100%,ale nedokázali jsme žádnou proměnit. Škyta 2x sám na brankáře,Michalína opět sám před brankářem,výsledek žadný.
Je smutné,že někteří hráči si neuvědomují důležitost některých zápasů a svým výkonem doslova vyženou těch pár fanoušků co nám fandí. Není jich moc,ale dnes jsem opravdu slyšel M.D. fandit,když nás povzbuzoval co to šlo (díky).
Nám nezbývá nic jiného než bojovat dál,ve hře je ještě 21 bodů a hned další zápas pro nás bude hodně kličový.