FK Rumburk- FK Jílové 0:4 (0:0)

28.08.2011 21:08

Ve třetím kole jsme doma hostili zkušený celek z Jilového a chtěli jsme vybojovat první výhru,ale bohužel.

V prvním poločase jsme byli aktivnější,pohyblivější a měli jsme míč více na svých kopačkách.Vytvořili jsme si i dost brankových příležitostí,ale žádnou jsme nedokázali proměnit...

Co se stalo s mužstvem ve druhém poločase si nikdo nedokáže vysvětlit.Přitom bylo jen otázkou času kdy se nám podaří vstřelit vedoucí branku.Neskutečná minela při rozehrání našeho rohu v 50 minutě a první!! střela Jílového na naší branku skončila v síti,v 58 minutě druhá  chyba v našem vápně,podtržená nedůrazem,druhá střela hostů a druhá branka v naší síti a naše hra se sesypala.Soupeř toho dokonale využil a přidal ještě další dvě branky.Celkově na naší branku vystřeli 4x a dal čtyři branky,my jsme vystřelili na branku 19x a nedali jsme nic a to i přesto,že některé šance byly více jak 150%.

Celkově lze k zápasu říci,že tak jak jsem byl celkem spokojen s hrou v těch předcházejících,tak teď to bylo hodně špatné.Naivní rozehrávky,chyběl nám moment překvapení,nevyhráli jsme snad žádný osobní souboj a někdy jsme z něj raději utekli a tak bychom mohli pokračovat. Největší rozdíl mezi oběma celky byl ve vápně a před vápnem,kde nás hosté doslova školili a na co šáhli to se jim také povedlo.Nám nezbýva nic jiného než se s této kruté porážky co nejrychleji oklepat a za bojovat hned v následujícím kole v Mojžíří!!

Sestava: Hadar - Trégr,Posnar,Havel,Michalína - Ryšan,Novák,Šott,Chlada - Červeňák,Pácha

Střídali: Šolc,Zadina

 

tr.Fr.Dužár,asistent trenéra R.Semerád,vedoucí mužstva ing Jiří Votoček