FK RUMBURK - Libouchec

31.03.2010 09:59

FK Rumburk - ČSAD Libouchec: 0- 3 (0:2)

28.03.2010 17:20

První jarní mistrovské utkání bylo plné očekávání,jak si naši muži povedou po zimní přípravě.
Výsledek jejich počínání na hřišti byl od začátku katastrofický. Za celý zápas si nevytvořili žadnou brankovou příležitost,Libouchec,který přes zimu dost posílil podal dobrý taktický výkon a zaslouženě si odvezl 3 body.


Sestava: Dvořák - Pilko,Pokorný,Adamec,Michalína - Vyskočil,Mlejnek,Pácha - Novák,Škyta,Záruba

střídali: Chlada za Nováka,Bandas za Vyskočila,Šott za Zárubu.

Hodnocení tr.Fr.Dužára:
Mě nezbývá nic jiného než se divákům,kteří přišli na náš zápas omluvit.To co jsme dnes předvedli nemělo s fotbalem nic společného.Výkon mužstva byl od začátku hodně špatný,bez pohybu,bez nápadu,bylo to jako kdyby si hráči mysleli,že to příjde samo.Ono se může stát,že se přestane dařit po fotbalové stránce,ale v tu chvíli to musím nahradit bojovností a nasazením,což se nám bohužel nepodařilo.Špatný výkon se dá případně omluvit,ale vystupování některých hráčů na hřišti se omluvit nedá.Musí si hodně rychle uvědomit,že fotbal je kolektivní hra a jestli vůbec chtějí v Rumburském fotbale pokračovat dál.To si,ale nechám do kabiny.My jsme si prostě dnes nezasloužili dát ani branku na tož nějak bodovat.
Příští týden zajíždíme k velmi silnému soupeři do Milešova,tak budeme mít šanci snad vše napravit a přivezt nějaký ten bod.