FK RUMBURK - Přestanov

22.03.2010 15:07

FK Rumburk - FC Přestanov 7:0 (6:0)

17.11.2009 01:21

sestava: Dvořák - Winzig,Pokorný,Posnar,Kasal - Bandas,Mlejnek,Vyskočil,Přibyl,Pilko - Chlada

Střídali: Michel za Bandase,Bedrich za Přibyla,Fučík za Chladu.

branky: Chlada 3,Přibyl 2,Pokorný,Michel

hodnocení tr. Fr.Dužára

Chtěli jsme potvrdit vítězství z venku a to se nám povedlo dokonale i když soupeř přijel povzbuzen remízou z vedoucí Krupkou a už při rozcvičení působil velice sebevědomě.

         Neřekl bych,že jsme odehráli o hodně lepší utkání než ty předchozí,ale kluci do zápasu vstoupili bez respektu a s velkým odhodláním a chtěli přítomným divákům ukázat,že i oni umí zabrat a hrát pohledný a hlavně učinný fotbal. Oproti předcházejícím zápasům jsme dokázali rychlé protiútoky dotáhnout k brankovým příležitostem a ty proměnit, což byl ten největší rozdíl.
      Zápas pro nás začal nepříjemným zraněním Bandase, kterého jsem musel hned v osmé minutě střídat, ale A.Michel ho dokázal nahradit dokonale. Skóre otevřel Z.Přibyl přesnou střelou z přímého kopu, poté zahrozili hosté ze standartní situace, ale jejich šanci jsme se štěstím odvrátili. Když jsme přidali Pokorným a Michelem druhou a třetí branku, bylo na hřišti už jen jedno mužstvo a poločasové skóre se zastavilo na překvapujících 6:0.
      Druhý poločas se spíše jen dohrával s povinosti, hosté se soustředěli jen na obranu a my jsme hledali možnost jak se dostat k jejich brance. Předvedli jsme hezké kombinace, které bohužel neskončili golem, proto jsme vstřelili pouze jednu branku a určili konečný stav skóre 7 : 0.