FK RUMBURK - SK PLASTON ŠLUKNOV

12.04.2010 10:31

FK Rumburk - SK Plaston Šluknov - 0:0

V sobotu 10.4. jsme nastoupili k prvnímu ,,domácímu mistrovskému utkání´´ a za soupeře nám bylo mužstvo ze Šluknova.
Očekávané derby přivedlo na stadion celkem dost fanoušků,ale podle očekávání jich bylo více ze Šluknova.
K zápasu se dá říci jen to,že toho k vidění moc nebylo.Hosté přijeli s defenzivní taktikou a dopředu se moc nehrnuli,čekali jestli domácí udělají nějakou chybu aby podnikli rychlý protiútok.A jelikož si domácí s tím to způsobem hry nedokázali za celý zápas poradit utkání skončilo bezbrankovou remízou.

Sestava: Dvořák - Pilko,Posnar,Adamec,Pokorný - Vyskočil,Mlejnek,Pácha - Novák,Škyta - Chlada

Střídali: Záruba za Páchu,Šott za Vyskočila

Hodnocení tr.Fr.Dužára
Tento zápas se hodnotí celkem jednoduše.Šluknov si k nám přijel pro bod a svým způsobem hry si ho nakonec odvezl.Od začátku nikam nespěchal,zdržoval hru aby jsme se nemohli dostat do tempa.Bohužel my jsme se k tomuto způsobu hry přizpůsobili,proto moc fotbalu k vidění nebylo. A když byl vyloučen hostující hráč za urážky rozhodčího věděl jsem,že to bude obvzlášť těžké.Šluknov se zatáhnul úplně a čekal jen na naší chybu.My jsme si s tímto obranným valem nedokazali za celý zápas poradit,chyběl nám větší pohyb s míčem i bez míče.A když jsme se přeci jen dostali do nějaké šance chybělo nám vždy to štěstíčko v zakončení.Největší šanci měl Jakub Chlada,ale ten hlavou nastřelil jen tyčku.Hosté čekali na svoji příležitost aby přešli do rychlého protiútoku,dostali se tam po našich nevynucených chybách,ale jejich šance s přehledem zlikvidoval náš brankář.
V mužstvu soupeře musím vyzvednout hru Léruse,ml. Zbončáka a Jägra.Obvzlášť u Honzy L. si myslím,že by měl ve Vilémově místo v základu a že jeho odchod byl předčasný.