FK Rumburk - Sokol Pokratice

17.06.2013 20:41

Rumburk : Pokratice

 

7 : 1 ( poločas 2 :1 )

 

Sestava Rumburk

 

Dvořák

 

Trégr Pokorný Posnar Stankovič

 

Havel Fiala Lehrl Zadina

 

Chlada Šott

 

Branky : Chlada 4,Zadina,Hadar,Havel

 

Střídaní : 58 min Michalína za Zadinu

67 min Hadar za Lehrla

 

 

 

Chyběli : Farkaš,Pilko,Mlejnek

Rumburk se rozloučil se soutěží i domácími diváky vysokou výhrou a předvedlo ve druhé půli i velmi pěkné akce s úspěšným zakončením.

Ještě neuběhla první minuta a 100% šanci měl domácí Chlada ,trefil pouze tyč .Pak stejně jako ve středečním zápase přenechal Rumburk iniciativu hostům a ty se ve 13 min ujali vedení 0:1.Vyrovnat se podařilo životní střelou Zadiny ze 30 m do šibenice 1:1.V prvním poločase se nehrál kvalitní fotbal ani z jedné strany ,přesto se domácí ujali vedení v 41 min po samostané akci Chlady 2:1.To již hosté hráli bez vyloučeného hráče za urážku protihráče.

Do druhé půle vstoupil Rumburk v lepším rozpoložení a výsledkem byla branka Chlady po centru Zadiny3:1.V 64 min se prosadil opět Chlada ,hlavou dává na 4:1.V 73 min zahrává Rumburk nepřímý kop za malou domů a Havel posílá míč do šibenice 5:1.V 75 min Hadar využívá chybu brankáře hostí a do prázdné branky zvyšuje na 6:1.V 89 min padá nejhezčí branka zápasu.Rozehraný rohový kop po ose Havel , Hadar,Havel a Chlada hlavou na 7:1.

 

Hodnocení :

Utkání mělo podobný průběh jako středeční s Neštěmicemi ,první půle z naší strany nestála skoro za nic, opět bez pohybu a kvalitní přihrávky.Druhý poločas byl už o něčem jiném .

Předvedli jsme pěkné kombinace s dobrým zakončením.Hosté ve druhém poločase odpadli a z frustrace předvedli několik nepěkných zákroků .Konečné páté místo můžeme považovat za dobré a pokud se nám podaří vhodně posílit kádr má tento celek i na vyšší umístění .

 

 

Trenér : Rákosník J.