FK RUMBURK - Velké Březno

15.06.2010 17:55

FK Rumburk - Jiskra Velké Březno - 4:1(2:1)

Sestava: Dvořák - Pokorný,Adamec,Posnar,Michalína - Vyskočil,Novák,Šott,Škyta - Bandas,Chlada

branky: Vyskočil 2,Chlada,Škyta

střídali: Kruml za Chladu,Rigo za Bandase

hodnocení tr.Fr. Dužára

Již před zápasem bylo jasné,že Velké Březno bojuje v tomto zápase o bytí či nebytí v I.A třídě,což mělo za následek i různé zákulisní informace.
My jsme neponechali ale nic náhodě, a šli jsme v utkání jistě za vítězstvím.V utkání jsme byli jasně lepším celkem a vytvářeli jsme si jednu šanci za druhou,jako první se trefil nádherně do šibenice Vyskočil a to střílel ,,Céčkem´´,potom se opět trefil Michal, kdy po krásné kombinaci na jeden dotek po ose Škyta, Bandas,Chlada rozvlnil siť, když vystřelil ,,Béčkem´´(Nikdo si nedovede představit kdyby vystřelil Wicky i ,,Ačkem´´:).
Soupeř snížil po hezké kombinaci,také na jeden dotek, a do kabin se šlo za stavu 2:1 pro nás.
Druhý poločas byl již jen v naší režii,hosté se snažili,ale my jsme je k nějaké vážnější akci nepustili a když přeci jen,tak Kuba Dvořák byl vždy na správném místě. Když poté proměnil svoji šanci Kuba Chlada,bylo o výsledku již rozhodnuto.Zápas jsme si začli užívat a bavili jsme svojí hrou i diváky,poslední branku vstřelil Jenda Škyta a tím uzavřel účet zápasu.

P:S. Teď bychom chtěli bodovat ještě v Přestanově,kde to má ale každé mužstvo těžké, z důvodu menších rozměrů hřiště,ale pro nás je ve hře hodně, v případě bodování získáme minimálně 32 bodu a já vyhraju sázku s Petrem Stehlíkem (Maxem) a ten nám bude muset zdarma vymalovat naší kabinu,tak jak budeme chtít. To již posvětil i šéf areálu p.Radek Engl!
Nejlepšího hráče utkání jsem vybíral mezi Wickym a Novasem a jelikož jsem se nemohl rozhodnout,tak jsem je nechal mezi sebou střihnout a v nominaci na borce kola bude po zásluze Martin Novák.
Závěrem bych chtěl poděkovat všem divákům,kteří chodili na naše zápasy a zůstali s námi i když se  zrovna nedařilo.