Jílové - FK RUMBURK

08.06.2010 09:17

FK Jílové - FK Rumburk 0:2 (0:1)

sestava: Landa - Pokorný,Adamec,Posnar,Michalína - Vyskočil,Pilko,Novák,Škyta - Šott,Bandas

střídali : Chlada za Škytu (10 min),Rigo Ivan (r.nar. 93)za Chladu (75 min.),Homolka (r.nar.94) za Bandase (85 min.)

branky: Šott,Bandas

hodnocení tr.Fr.Dužára

K zápasu jsme opět zajížděli v trochu okleštěné sestavě,kdy chyběli pro zranění Pácha,Záruba,Mlejnek a další hráči k utkání nastoupili né zrovna ve 100% zdravotním stavu (Škyta,Chlada,Bandas),přesto všichni hráči nechali na hřišti úpně vše a zápas jsme odehráli po taktické stránce na výbornou.
Na straně Jílového je velká zkušenost a hráči mají již něco odkopáno,tak jsem měl trochu z tohoto utkání obavy,ale my se tak trochu vezeme na vítězné vlně a na hráčích je vidět, co dělá psychika,když si začnou věřit a dají do zápasu tolik potřebné bojovné srdíčko.
První poločas začal vyčkávající taktikou obou mužstev,přesto to byli domácí,kteří měli přeci jen častěji míč na svých kopačkách,ale nedokázali si poradit s naší dobře organizovanou obranou.My jsme podnikali rychlé brejky a po jednom z nich jsme se ujali v zápase vedení a to když se svým důrazem ve vápně prosadil Radek Šott.
Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu,jak ten první, s tím rozdílem,že domácí se tlačili přeci jen více dopředu,ale tak trochu zapomínali na zadní vrátka,což byla šance pro nás. I když měli Jílovští územní převahu,tak jejich šance končili u našeho velkého vápna,kde narazili na neprostupnou hráz.Po dalším získání míče jsme podnikli další rychlý kontr,kdy míč šel dopředu na tři doteky a nováček v našem dresu Rigo předložil nezištnou přihrávku Bandasovi,který stanovil konečný stav utkání a zápas skončil naším historickým prvním zaslouženým vítězstvím na hřišti Jílového.Další šanci měl na kopačce Vyskočil a Bandas,ale stav se už nezměnil.

P.S.
Překvapilo mě,kolik lidí se na nás přijelo podívat z Rumburka a okolí, i když většina z nich byli hráčů kamarádi a ,,kamarádky´´ (děkujeme).Teď bychom se chtěli rozloučit před domácím publikem vítězstvím nad Velkým Březnem,tím bych je všechny chtěl také na tento zápas pozvat.