MOJŽÍŘ - FK RUMBURK

19.04.2010 09:39

Mojžíř - FK Rumburk - 2:1 (2-0)

K dalšímu zápasu jsme zajížděli do předměstí Ústí nad Labem,kde hraje své domácí zápasy mužstvo Mojžíře. Chtěli jsme zde bodovat a nescházelo k tomu mnoho,ale dvě hrubé chyby hráčů nás stáli body.

Sestava: Dvořák - Pilko,Posnar,Adamec,Pokorný - Vyskočil,Novák,Škyta,Mlejnek,Pácha - Chlada

Branka: Novák

Střídali: Michalína za Páchu,Záruba za Vyskočila,Šott za Chladu.

Hodnocení tr. Fr.Dužára:
V dnešním zápase jsme předvedli celkově dobrý výkon. Náš herní projev se podstatně zlepšil,ale k tomu hlavně přispěli i domácí,kteří hráli otevřený fotbal.Jenže ve fotbale se hraje na goly a ten my jsme dali jen jeden. Domácí šli do vedení již ve čtvrté minutě,kdy dokázali potrestat dvě za sebou jdoucí hrubé chyby v naší rozehrávce.(Posnar,Pilko).Druhý gol dali ve 40 minutě,kdy Radek Pácha nesmyslně dva metry za naší obranným vápnem začal kličkovat a o míč přišel,domácí útočník po té neměl problém svoji nabídnutou šanci proměnit.
Druhý poločas začal naším náporem a v 60. minutě jsme snížili krásnou střelou M. Nováka.Domácí nám nestíhali a nás bylo plné hřiště,jelikož jsme se tlačili dost dopředu,tak útočníci domácích podnikali rychlé výpady na naší branku,tam nás,ale podržel dobře chytající náš brankář.
Je jen škoda naších dvou chyb,mohli jsme si odtud určitě odvézt minimálně bod.Teď nás doma čeká doposud neporažená Krupka,když zapracujeme ještě na vylepšení útočné fáze,tak bychom s ní mohli hrát celkem vyrovnanou partii,ale každý zápas je jiný,tak uvidíme.
Důležité je pro nás,že se již uzdravil Michalína a Bandasovi skončil dvou zápasový trest.