SK Březiny - FK Rumburk 3:0 (1:0)

08.05.2011 08:10

V sobotu 7.5. jsme odehráli další mistrovské utkání a to jako hosté s celkem SK Březiny,chtěli jsme v tomto zápase bodovat,ale výkonem jsme zklamali hlavně sami sebe a všechny body po zásluze získali domácí.

Opět jsme do zápasu vstoupili celkem dobře,kontrolovali jsme hru,míč jsme měli na svých kopačkách a tím jsme si vytvářeli i brankové příležitosti. Bohužel zůstalo jen u příležitostí,protože vypracované šance jsme nedokázali proměnit,tu největší měl M.Dracul kdy postupoval sám na brankáře,ale ten jeho úmysl vystihl.To jsme ale vydrželi jen do 25.minuty,kdy po souboji s Mlejnkem v pokutovém uzemí upadl domácí útočník a Drahoňovský pokutový kop bez problému proměnil,ještě předtím,ale dostal za protesty žlutou kartu P.Havel.Od té doby bylo po nás,začli jsme vymýšlet složité herní situace,kazili jsme jednoduché přihrávky,byli jsme bez pohybu a hře jsme vůbec nevěnovali pozornost.Další rána pro nás přišla ve 35.minutě kdy po srážce s T.Hadarem musel z důvodu zranění odstoupit D.Adamec.

Druhý poločas jsme chtěli s výsledkem něco udělat.Domácí se soustředili na pozorné bránění a vyráželi do rychlých protiůtoků,dva z nich proměnili a to v době kdy my jsme neproměnili 100% šance,které se prostě proměnit musí.Jelikož domácí si do konce zápasu své vítězství už pohlídali a my jsme jim to svými chybami usnadnili,skončilo utkání vítězstvím 3:0 pro Březiny i když si myslím.že výsledek je pro nás až příliž krutý.

 

Celkově k zápasu můžu říct,že s výkonem do 25 minuty jsem spokojen,ale to je na utkání,které se hraje 90 minut dost málo.Místo aby jsme se soustředili na svoji hru hledáme chyby někde jinde.Vytváříme neskutečné chyby,které dokážeme vytvořit snad jen my a soupeř je dokáže hned potrestat a tím mu to hodně usnadňujeme.Jestli chceme v daším domácím utkání uspět musí každý hráč začít sám u sebe,soustředit se na svoji hru a nesvádět svůj špatný výkon na někoho a nebo na něco jiného.A co by mělo být samozřejmostí,že si musím udělat čas jak na trénování,tak na zápas!! A také se vlastní chybou před zápasem nezranit.Jen tak můžou jít naše výkony nahoru a tím přijdou i výsledky v podobě vyhraných zápasů.Motivace na další utkání je pro každého asi jasná.Co může být lepší než obrat o body v letošním roce naprosto suverénní Modlany!!

 

sestava: Hadar - Adamec(Just),Šikýř,Mlejnek,Pokorný (Rigo) - Pilko,Novák,Havel (Vyskočil),Michalína - Chlada,Dracul

trenér Fr.Dužár,vedoucí mužstva ing.Jiří Votoček