SK Plaston Šluknov - FK Rumburk

13.05.2013 19:05

Šluknov : Rumburk

 

1 : 2 ( poločas 1 :2 )

 

Sestava Rumburk

 

Hadar

 

Fiala Pokorný Posnar Stankovič

 

Farkaš Pilko Léhrl Havel

 

Chlada Šott

 

Branky : Havel 2

 

Střídaní : 56 min Zadina za Farkaše

71 min Vyskočil za Šotta

89 min trégr za Chladu

 

Dále připraveni : Dvořák

 

Chyběli : Michalína,Mlejnek,

 

V 21 kole zajížděl celek Rumburka na derby do sousedního Šluknova a po bojovném výkonu vydoloval tři body za výhru 2:1

Do utkání vstoupil Rumburk výborně.Už v 1 min. po centru Šotta hlavičkoval zblízka do branky Šluknova Havel (0:1).Další velkou šanci měl Rumburk v 21 min ,ale Léhrl nezvládl finální přihrávku na zcela volného spoluhráče.Domácí vyrovnali ve 27 min ,když po centru hlavičkoval volný Slanina 1:1. V 34 min byl ve vápně sražen Rumburský Pilko a penaltu proměnil Havel

1:2.Šluknov mohl vyrovnat ve 39 min ,ale Záruba vystřelil jen vedle branky.

Druhá půle začala větší aktivitou Šluknova ,který měl více ze hry a dostatek standartních situací.Záruba měl dvě příležitosti ke skórování ,ale ani jednou neuspěl.Rumburk hrozil z brejkových příležitostí ,dobré šance měli Chlada 2x,Pilko ,vše bez gólového efektu.Hosté v závěru domácí do větší příležitosti nepustili a udrželi vedení do konce zápasu.

 

 

 

Hodnocení :

Upřímně říkám ,že zápasu by dle průběhu slušela víc remíza ,ale domácí své šance nedokázali proměnit a tak vezeme do Rumburka tři body. Bylo to tradiční derby s bojovností a nasazením ,ale bez zákeřností.Jen někdy tomu na obou stranách chyběla kvalitnější hra.Dneska naše obranná činnost převyšovala tu útočnou,přesto by jsme měli umět dotáhnout některé brejkové situace do gólu.Hráče za přístup k zápasu musím pochválit.

 

Trenér: Rákosník Josef