Sokol Pokratice - FK RUMBURK

24.05.2010 16:00

Sokol Pokratice - FK Rumburk 0:1 (0:1)

Sestava: Dvořák - Pácha,Adamec,Mlejnek,Pokorný - Bandas,Novák,Šott,Michalína - Vyskočil,Záruba

střídali: Posnar za Bandase,Chlada za Adamce,Kruml za Chladu.

Branka : Záruba

Hodnocení tr.Fr.Dužár
Pro nás to byl opět veledůležitý zápas,přesto jsme k utkání odjížděli v hodně splácané sestavě. Pro zranění chyběl Škyta,studijní důvody měl Michel,z rodiných důvodů byl omluven Pilko a D.Adamec nastoupil s vysokými teplotami a bolestmi.Na lavičce byl připraven Chlada,který doléčuje zranění kolena.

Do utkání jsme vstoupili aktivně a vytvářili jsme si několik dobrých šáncí,bohužel jsme proměnili jen jednu i když jeden gol jsme ještě přidali,ale ten nám nebyl uznán pro údajný ofsajd.Vstup do druhého poločasu byl pro nás doslova katastrofický,domácí nás přitlačili a my jsme nevěděli co dřív,do toho se nechal nesmyslně vyloučit Pácha,Adamec musel odstoupit,protože se mu zvýšila ještě teplota a dál to prostě už nešlo.Hrálo se jen na naší polovině a domácí nás zatlačili.My jsme se dopředu dostávali jen sporadicky a když jsme přeci jen mohli ohrozit domácí branku,tak nás ale,vždy zastavil pomezní rozhodčí pro ofsajd. Domácí žádnou svoji šanci neproměnili a my si odvezli cenné 3 body.

Celkem lze říci,že jsem podali asi nejhorší výkon na jaře a přesto si odvážíme tři body,jsem velice zklamán z přístupu některých hráčů k utkání,během utkání i po utkání.Naše jediné štěstí bylo,že nás domácí dost podcenili a někteří jeho hráči se spíše zajímali o hokejové utkání Česka se Švédskem,které se hrálo zároveň.Nutno,ale říci,že jsme tímto vítězstvím udělali dost velký krok k záchraně.