Sokol Pokratice - FK Rumburk 0:0

20.06.2011 14:02

V posledním mistrovském zápase jsme zajížděli do Pokratic,kde jsme se utkali s místním Sokolem. My jsme se chtěli posunout o nějakou příčku výše (což se nám i podařilo),ale ani hráči Pokratic nechtěli svůj poslední zápas prohrát,tak byl vidět celkem pohledný fotbal se šancemi na obou stranách.Remíza je tedy vzhledem dění  na hřišti asi spravedlivá.

 

V prvním poločase jsme byli o něco lepší my a vytvořili jsme si i brankové příležitosti,tu největší měl R.Šott,který postupoval sám na brankáře,ale ten jeho úmysl vystihl. Další měl P.Havel,ale i jeho šance zůsstala nevyužita.Pěkný momentem se blýskl M.Vyskočil,který po centru z pravé strany  napalil z voleje,,bombou´´ míč do břevna,který se k němu odrazil,aby ho druhou nohou napalil znova na branku,kde předvedl výborný zákrok domácí brankář Ekrt a míč vyrazil znova do břevna a na rohový kop.

Druhý poločas si vypracovali šance i domácí a to převážně po standartních situacích,ale náš brankář byl vždy na správném místě. Tu největší měl domácí S.Krejčík,ale ani on nevyzrál na naší obranu a brankáře. Možná jsme mohli kopat i penaltu kdy 89 minutě M.Novák,vystřeli na domácí branku a obránce srazil míč rukou,ale jelikož to bylo ke konci zápasu,tak asi dle průběhu hry nechtěl rozhodčí ublížit ani jednomu mužstvu,protože ani jedno mužstvo si nezasloužilo prohrát.(rozhodnutí rozhodčího chápu,udělal to asi správně).

 

Celkově lze říci,že jsme určitě v tomto utkání nezklamali a to i přesto,že za nás nastoupili čtyři dorostenci ročník 93 a 94.

 

Sestava: Dvořák - Koukal,Homolka,Adamec,Pácha - Ryšan P.,Novák,Havel,Vyskočil - Chlada,Šott

Střídali: Demeter a J.Pokorný

 

trenér Fr.Dužár,vedoucí mužstva Ryšán Dan