TJ Střekov - FK Rumburk 6:1 (3:0)

10.10.2011 09:05

V 9.kole jsme se utkali z dalším ze soupeřů,který pomyšlejí  na postup do KP. My jsme na Střekově mohli jen  překvapit,ale překvapili jsme bohužel jen sebe. Domácí nám dali lekci a nasázeli nám šest branek.

 

O utkání mužeme říct jen jediné. Již před zápasem jsem pozoroval na hráčích,že to není ono. No a od začátku se to jen potvrdilo,byli jsme pozdě na míči,prohrávali jsme osobní souboje. Soupeře byl o dost důraznější,lépe se pohyboval a hlavně moc nechyboval. První branku jsme inkasovali již v 10.minutě po ztrátě míče ve středu hřiště a druhou ve 22.minutě po špatně zahraném ofsajd systému. To byli první dvě šance zápasu a hned skončili brankou. Potom postupoval sám na brankáře Šott a mohl tím snížit,ale svůj nájezd neproměnil,no a ve 45.minutě jsme znovu chybovali v rozehrávce a domací přidali třetí branku. V poločase jsme si řekli,že nemáme co ztratit a že se pokusíme o nemožné a zápas zvrátit. Vstoupili jsme do něj dobře a vytvořili jsme si tlak,v 51 minutě Šott snížil na 3:1 a začli jsme si vytvářet další šance. V 58. minutě nás ale srazil přímý volný kop domácího kapitána,který svojí životní trefou z 25 metrů vymetl šibenici naší branky,to nás položilo a domácí se poté trefili ještě dvakrát.

Když to vezmeme celkově,tak Střekov si vytvořil ze hry sedm šancí a dal šest branek,my jsme si vytvořili těch šancí šest,ale dali jsme branku jedinou.Domácí vyhráli zaslouženě,protože do toho zápásu dali všechno což se o nás říci nedá.Věděli jak na nás zahrát a lidově řečeno nás ,,rozkopali´´. Náš výkon celého mužstva byl hodně špatný a po zásluze jsme inkasovali tzv. facku.Není to ale tragédie,ty se odehrávají někde jinde,tohle je jen sport,my si musíme z tohoto zápasu něco vzít a dobře se připravit na derby ze Šluknovem,které hrajeme v sobotu 15.10 od 15 hodin!

 

sestava: Hadar - Trégr,Šikýř,Posnar,Michalína - Ryšan,Mlejnek,Bajan,Zadina - Šott,Červeňák

střídali: Novák,Pokorný J.,Pilko

branka : Šott

 

tr.Fr.Dužár,asistent tr.Roman Semerád,vedoucí mužstva ing Jiří Votoček