FK Rumburk - FK Jílové 1:1 (0:0)

01.05.2011 20:37
 
 
 
sobota 30.4.2011

FK Rumburk - FK Jílové 1:1 (0:0)
V dalším mistrovském utkání jsme dnes přívítali mužstvo FK Jílové.které jsme na domacím hřišti již 8 let nedokázali porazit a jelikož kádr hostů se po celou dobu moc nezměnil,čekali jsme jak si s tímto celkem dokáže poradit současná generace Rumburského fotbalu. Tradice se neměnila a zápas skončil remízou.

Přitom začátek zapasu byl z naší strany dobrý,hráli jsme aktivně a vytvořili si dvě 100% šance,které měli skončit brankou.Obě dvě měl na noze P.Záruba,v prvním případě netrefil již prázdnou branku a při druhé reflexivně zasáhl hostující brankář. Po té se hra již vyrovnala a Jílové se začlo osmělovat i směrem dopředu. Vytvořilo si brankové příležitosti při kterých nás podržel náš brankař a jelikož i my jsme nedokázali proměnit nabídnuté šance odcházelo se do kabin za nerozhodného stavu 0:0.
Druhý poločas jsme chtěli soupeře přitlačit a pokusit se konečně vstřelit branku,bohužel náš plán vzal hned za své,když se zbytečně nechal vyloučit R.Pácha v tu chvíli bylo jasné,že to bude pro nás hodně težké.Hosté vycítili,že by si mohli odvézt nějaké body a začali být aktivnější hlavně směrem dopředu,dvakrát nás zachránila konstrukce branky,ale po třetí jsme již takové štěstí neměli a Jílové se po doklepnutí do odkryté branky dostalo do vedení.Nám nezbývalo nic jiného než přeskupit naše řady,prostřídat a začít hrát více aktivně. Což se nám začlo i dařit a v devíti hráčích jsme hosty začli přehrávat.Zaslouženého vyrovnání jsme se dočkali v 80 minutě,když J. Mlejnek zahrál perfektně přímý volný kop a míč skončil v brance hostujícího brankáře.I když si obě mužstva vytvořili ještě nějaké šance,skóre se do konce zápasu již neměnilo a tak na ukazateli zůstali po zavěrečném hvizdu dvě jedničky.

Celkově lze říci,že to bylo takové divné utkání. My se snážíme co nejdříve vstřelit branku,šance si vytvoříme,neproměníme a pak zbytečně panikaříme.O tom,že to bude dnes hodně těžké jsme věděli a že to nebude zrovna moc korektně řízené utkání jsme také předpokládali,jenže jsme se s některými výroky rozhodčího nedokázali vyrovnat a zbytečně jsme ztráceli koncentraci na hru.Před námi máme teď dva zápasy,které budou snad již o něčem jiném a bude se v nich hrát fotbal a my se budeme snažit bodovat hned v tom prvním,kdy zajíždíme v okresním derby na hřiště do Březin,které přes zimu hodně posílili a na jaře doma ještě neztratili žádný bod.

sestava: Hambálek - Pácha,Adamec,Just,Mlejnek - Pilko,Dracul,Havel,Novák - Záruba,Chlada

střídali: Michalína za Dracula,Vyskočil za Zárubu,Šott za Chladu

branka: Mlejnek
 
trenér Fr.Dužár