FK Rumburk - TJ Mojžíř 0:2 (0:2)

29.04.2011 12:33

sobota 23.4.2011

FK Rumburk - TJ Mojžíř - 0:2 (0:2)

V dalším domácím mistrovském utkání jsme přívítali mužstvo TJ Mojžíř a chtěli jsme potvrdit vítězství z předešlého zápasu v Přestanově a vybojovat 3 body.Bohužel zůstalo jen u přání a v zápase jsme doslova vyhořeli,proto si Mojžíř od nás odvezl  body všechny.Tím jsme také utrpěli první porážku na domácím hřišti v této sezóně.


Tr. Fr.Dužár viděl zápas takto:

Do utkání jsme nevstoupili vůbec špatně,aktivní hrou jsme soupeře nutili k chybám a během pěti minut jsme si vytvořili tři brankové příležitosti,které jsme ale neproměnili. Hosté se rozkoukali a hned s první šance udeřili. V 7. minutě od autové čáry napálil míč jejich útočník směrem na naší branku a k překvapení všech skončil v domácí síti,když se za pomocí větru stočil pod horní břevno. Od té doby jsme přestali být aktivní,přestali jsme běhat a naše hra postrádala nějaký ten nápad čím by jsme soupeře mohli překvapit.Hosté zkušeně kouskovali hru a čekali na další svoji šanci,která přišla v 35. minutě,kdy po chybě ve středu obrany svůj únik proměnil nejlepší střelec Mojžíře Tichovský v další branku. Tím se  do kabin odcházelo za stavu 0:2 pro hosty,protože my jsme pořád pokračovali ve své naivní hře,která nám kyžené ovoce v podobě vstřelené branky nemohla přinést.
Druhý poločas jsme se snažili s nepříznivím stavem něco udělat,ale to už nám nebylo asi souzeno.Mojžíř se stáhnul do obranné ulity a podnikal rychlé protiútoky.Přesto jsme se přes obranný val dokázali dostat a vytvořit si brankovou příležitost,když P. Havel postupoval sám na brankáře,bohužel ten jeho úmysl vystihl a jeho šanci zlikvidoval.Největší šanci k vstřelení gólu jsme měli v 88.minutě,kdy jsme kopali pokutový kop po faulu na Chladu,ale ani ten jsme v podání M. Draculi nedokázali proměnit a tím jsme završili dnešní špatný výkon celého mužstva.

Celkově můžu k zápasu říci,že i když se pro nás utkání nevyvíjelo dobře měli jsme dostatek času s tím něco udělat,ale žádné mužstvo se nedokáže porazit samo.Náš výkon byl v prvním poločase hodně špatný,bez pohybu,nápadu a hlavně bez momentu překvapení.Druhý poločas jsme se sice zlepšili,soupeře jsme tlačili,ale prostě nám dnes nebylo souzeno vstřelit branku natož získat nějaký ten bod.Jeden můj trenérský učitel vždy říkal,že fotbalový bůh existuje a dnes nám prostě ukázal,že fotbal se hraje 90 minut a vždy dokáže vrátit odfláknutý výkon,který jsme předvedli hlavně v prvním poločase.Šanci na reparát před domácími diváky máme již za týden,kdy hostíme mužstvo Jílového a že máme co napravovat o tom není pochyb!

Sestava: Hadar - Pácha,Adamec,Šikýř,Just - Vyskočil,Novák,Havel,Michalína - Chlada,Šott

Střídali: Dracul za Vyskočila,Záruba za Šotta,Mlejnek za Michalínu