LIBOUCHEC - FK Rumburk 1:0 (0:0)

21.08.2011 19:53

Ve druhém kole I.A  třidy jsme zajížděli do Libouchce,kde jsme chtěli získat body a hlavně zlepšit nepříznivou bilanci s tím to týmem.

Až na prvních 10 minut utkání,kdy měli domácí více míče na svých kopačkách,tak po zbytek utkání jsme byli jasně lepším týmem,výsledek sice určtě o tom nenapovídá,ale bohužel my jsme tu branku nedali,za to domací ze dvou šancí,které si vytvořili jednu proměnili.V prvním poločase si největší šance vytvořili Šťastný,Červeňák 2x,Chlada. Přesto žádná zůstala nevyužita a tak se do kabin odcházelo za stavu 0:0.

Druhý poločas pokračoval stejně jak ten první,kontrolovali jsme hru,kombinovali,vytvářeli si šance,ale žádnou jsme nedokázali proměnit. V 70 minutě domácí podnikli jeden z mála výletů na naší polovinu,dostali se do metrového ofsajdu,přesto se našim hráčům podařilo míč uklidit za naší branku.Po rozehrávce rohu přišel náš zbytečný faul a nasledoval přímý kop.Ten domací zahráli dobře a nasledný centr proměnil jejich hráč ve vítěznou branku.Přesto jsme nesložili zbraně a hráli pořád svoji hru a snažili se o vyrovnání. Trochu nás příbrzdilo nesmyslné vyloučení Šťastného,ale,že jsme o desíti nebylo na hřišti vůbec znát.Soupeře jsme přišpendlili na jeho polovinu a ten se bránil jak jen mohl.Provokováním,nadávkami,simulováním atd...Bohužel splnilo to účel a nás to vyvádělo z rytmu a proto se nám i nepodařilo alespoň jednu branku vstřelit,přestože šancí jsme měli dost.

Celkově lze říci k zápasu,že jsme v Libouchci nepodali špatný výkon a i přes porážku jde náš herní styl směrem nahoru.Sami hráči vidí,že to co děláme má nějaký smysl,tak je jen na nich aby v tom setrvali a výsledky se určitě dostaví.

sestava: Hadar - Trégr,Havel,Posnar,Michalína - Ryšan,Novák,Šťastný,Chlada - Červeňák,Šott

střídali: Šolc za Ryšana,Pácha za Šotta

tr.Fr.Dužár,asistent trenéra a vedoucí mužstva R.Semerád