Milešov - FK Rumburk 1:2 (0:0)

26.09.2011 09:38

V sedmém kole jsme zajíždíli k lídrovi soutěže,který na domácí půdě ještě letos nezaváhal a zaslouženě vede naší tabulku. Naším cílem,ale bylo domácím tuto sérii přerušit a pokud možno odvézt si z Milešova nějaký ten bod.To se nám povedlo 100% a domácím jsme tuto sérii přerušili a odvezli si body hned tři!!

Nic,ale nebylo tak lehké,jak to vypadá. Již před zápasem se nám omluvil L.Pokorný ze studijních důvodů a těsně před odjezdem na utkání měl autonehodu M.Šikýř,hráčům jsem to neřekl,protože jeho zranění nebylo,tak vážné a Míla nám už bude v dalších zápasech k dispozici...

 

Vstup do utkání se nám moc nepovedl a domácí se tlačili před naší branku.Do 15.minuty si vytvořili minimálně tři brankové příležitosti,ale brankář T.Hadar byl vždy na správném místě a svými zákroky nás držel ve hře.Od 20. minuty jsme se začli osmělovat i my a hru jsme dokázali vyrovnat,začli jsme si vytvářet i brankové příležitosti,ale brankář domácích své mužstvo také podržel,když postupně zlikvidoval šance Šotta,Červeňáka a Chlady.Také proto se do kabin odcházelo za bezbrankového stavu a domácí diváci se těšili na druhý poločas s tím,že teď jim dám tři góly a pojedou domů.

Jenže ono se to lehce řekne,ale hůř provede.První branku jsme vstřelili my kdy Mlejnek v 60.minutě rozehrál přímý kop na Šotta,který si mič zpracoval a střelou z velkého vápna vymetl šibenici domácí branky. Tato branka domácí znervozněla,vystřídali tři hráče najednou a rozhodně se nechtěli smířit s tím,že odejdou ze hřiště poraženi. Souvislý tlak si ale nevytvořili,protože my jsme se snažili jejich rozehrávku neustále narušovat a tím jsme je nutili k nakopávaným míčům do našeho vápna s kterýma si ale obrana s brankářem poradila.Přesto se v 82.minutě dočkali vyrovnání a to když míč propadl naším středem zálohy,kde ho domací záložník posunul hned do strany a a další hráč nám vymetl také šibenici naší branky. Vedení na naší stranu,ale v 84.minutě strhnul D.Šolc,který střídal R.Šotta a nedal brankáři šanci kdy  postupoval naši tři hráči na jednoho obránce. Závěr zápasu byl už nervozní a domácí si další brankovou příležitost již nevypracovali a my jsme tím udrželi velmi cenné vítězství..

 

Celkově lze k zásu říct,že i když jsme dnes vyhráli,tak jsme asi lepší nebyli.Milešov byl zatím asi nejlepší mužstvo s kterým jsme se utkali.Výsledek je pro nás hodně cenný,protože to bylo spíše remízové utkání,ale my jsme byli o něco šťastnější a hlavně jsme bojovali až do závěrečné hvizdu rozhodčího.

 

Sestava: Hadar - Ryšan,Havel,Posnar,Trégr - Chlada,Mlejnek,Novák,Michalína - Šott,Červeňák

střídali : Zadina,Šolc

branky: Šott,Šolc

 

tr. Fr. Dužár,asistent trenéra R.Semerád,vedoucí mužstva ing Jiří Votoček