SK Březiny - FK Rumburk

29.04.2013 15:24

Březiny : Rumburk

 

1 : 4 ( poločas 1 :2 )

 

Sestava Rumburk

 

Hadar

 

Trégr Pokorný Posnar Stankovič

 

Farkaš Pilko Léhrl Havel

 

Chlada Šott

 

 

Branky : Havel 3,Léhrl

 

Střídaní : 62 min Fiala za Stankoviče

66 min Vyskočil za Farkaše

72 min. Zadina za Pilka

 

Dále připraveni : Dvořák

 

Chyběli : Michalína,Mlejnek

 

Rumburk zavítal na hřiště předposledního celku tabulky do Březin a i po místy nepříliš přesvědčivém výkonu zvítězil vysoko 1:4.

 

Úvod zápasu se povedl domácím a už ve 2 min vedli po rozehraném trestném kopu a dorážce Wirknera 1:0.Rumburk vyrovnal po dobře kopnutém přímém kopu, kdy se trefil do šibenice Havel

1:1.V 21 min měl na noze gólovku hostující Chlada ,ale trefil jen brankáře .Domácí mohli jít opět do vedení ve 30 min,ale Hloušek z penalty přestřelil branku.Další šanci Rumburka měl ve 34 min Farkaš ale z úhlu netrefil branku.To se podařilo v 41 min Havlovi pěknou střelou z poza vápna k tyči.Zvýšit mohl Rumburk ještě v 45 min ,ale i on neproměnil Pilkem pokutový kop, za který byl vyloučen domácí brankář po druhé žluté kartě.

Druhý poločas odehráli domácí i v deseti lidech vyrovnaně v poli ,ale bez velkých brankových příležitostí.Ty měl spíše Rumburk ,v 55 min Chlada sám před brankářem vystřelil vedle.V 56 min . proměnil Havel pokutový kop a zvýšil na 1:3.Po gólu volala i šance Šotta v 80 min ,ale nastřelil jen brankáře.Na konečných 1:4 dal v 90 min po rohu hlavou Léhrl.

 

 

Hodnocení :

Na první pohled vypadá výhra 4:1 jako jasná záležitost ,ale tak tomu nebylo.Začali jsme velmi špatně ,dostali gól po standartce na které jsme hráče upozorňovali.Dobře jsme hráli až neproměněné penaltě domácích ,ale jen do poločasu.Ve druhé půli nám i proti deseti nešla mezihra a přechodová fáze ,jako by to hráči podcenili. Dokážeme si představit lepší taktický výkon než jsme předvedli ve druhém poločase.Máme ale tři body a zvýšili jsme rozestup ode dna tabulky.

 

Trenér: Rákosník Josef