Střekov - FK Rbk

08.04.2013 16:34

Střekov : Rumburk

 

4 : 0 ( poločas 1 :0 )

 

Sestava Rumburk

 

Dvořák

 

Trégr Fiala Posnar Michalína

 

Farkaš Pilko Léhrl Havel

 

Chlada Šott

 

 

 

Střídaní : 76 min . Stankovič za Farkaše

 

 

Dále připraveni : Nikdo !

 

Rumburk zajížděl v dalším zápase na hřiště Střekova (hrálo se na umělé trávě ) a přesto, že odehrál v poli slušný zápas odešel nakonec vysoko poražen.

 

Rumburk vstoupil do utkání lépe a hned v úvodu měl dvě dobré šance skórovat .Domácí se jen pozvolna dostávali do tempa.K tomu jim dopomohla chyba hostující obrany v 18 min.,když ztratila míč a domácí šli lehce do vedení 1:0.Vyrovnat mohl ve 40 min Havel ,ale brankář domácích předvedl výborný zákrok.

Vstup do druhé půle se Rumburku nepovedl v 50 min si dal po rohu vlastní gól 2:0.V 57 min hlavičkoval Posnar jen do břevna Střekovské branky .Domácí zvýšili na 3:0 ,když Fiala špatně odhadl let balonu a domácí tak opět lacino skórovali.Na konečných 4:0 dali domácí po rohu a závaru před brankou v 89 min.

 

Hodnocení :

Asi tomu po výsledku nebude nikdo moc věřit , odehráli jsme tu v poli vyrovnaný zápas .Ale rozhoduje se ve vápnech a tam jsme dnes propadli.Herně to bylo oproti minulému zápasu s Jílovým o hodně lepší ,ale laciné chyby v obranné fázi dnes soupeř lehce potrestal.Dá se říct, že my hráli a domácí dávali branky.

 

 

 

 

Trenér: Rákosník Josaef