TJ Mojžíř - FK Rumburk 2:3 (2:2)

04.09.2011 19:51

Ve čtvrtém kole naší I.A třídy jsme zajížděli na horkou půdu do Mojžíře,kde jsme chtěli napravit naší reputaci z předešlého domácího zápasu.To se nám nakonec i podařilo a my jsme si přivezli cenné tři body za zasloužené vítězství.

V prvním poločase jsem se nechtěli dostat pod domácí tlak,který je u nich doma dobře známý,ale moc se nám to nepovedlo,byli jsme zbytečně nervozní a moc se nám nedařilo kombinovat.Vše se změnilo paradoxně až po gólu,který jsme inkasovali po chybě ve středu hřiště a Vitásek své solo proměnil.(1:0)Od té doby jsme začli hrát i my. Po ukázkových kombinacích jsme se dostali do vedení,když Červeňák 2x  našel ve vápně přesně Šotta a ten se nemýlil a své šance proměnil.(1:2).Do poločasu,ale domácí ještě dokázali vyrovnat,kdy opět Vitásek využil nedorozumění našeho stopera s brankářem a i proto se odcházelo do kabin za stavu 2:2.

Druhý poločas jsme chtěli vstřelit co nejdříve vedoucí branku a to se nám i podařilo,když Chlada zužitkoval přesnou přihrávku Šotta a v 55 minutě jsme šli do vedení. Pojistku mohl přidat v 65 minutě Michalína,ale přestřelil prázdnou branku. Od 82.minuty získávali domácí mírnou převahu,kdy většina házených autů a standartek směřovala do vápna a naše obrana se určitě nenudila.Když už byla překonána,tak nás podržel golman Dvořák. Přesto už do konce zápasu žádná branka nepadla a my jsme uhájili velmi cenné vítězství.

Celkově můžu k zápasu říct,že to bylo s obou stran dobře odehrané utkání,ale my jsme chtěli asi o něco více uspět.Hráči šli vítězství naproti,nečekali na nějaké chyby soupeře a snažili se sami vnutit soupeři nás styl hry.Odměnou jim bylo i to štěstíčko,které k fotbalu patří.Sami sobě ukázali,že když v utkání půjdou vítězství naproti,tak můžou odehrát vyrovnané zápasy i s těmi nejlepšími mužstvy.

Sestava: Dvořák - Havel,Posnar,Šikýř,Trégr - Zadina,Novák,Šťastný,Michalína - Červeňák,Šott

střídali: Chlada,Mlejnek a Bajan

branky: Šott 2x,Chlada

tr.Fr.Dužár,asistent trenéra R.Semerád,vedoucí mužstva ing.jiří Votoček